Vänder det nu på börsen?

Gladare tider på börsen igen? Tyvärr så påverkas jag av hur börsen går. Mer nu när jag tänkt börja minska ner nettoköpandet. Förut kunde jag bli glad vid börsnedgång då jag kunde passa på att köpa fler aktier till ett lägre pris. Men nu i sommar har inte den känslan infunnit sig kanske för att det inte riktigt varit ett uppenbart köptillfälle utan mer en naturlig sättning. Sen får några % upp och ner mycket mer genomslag i kronor nu när portföljen växt till sig. Sånna summor som verkligen känns! Jag har passat på att bygga upp lite kassa igen och har nu fyllt mina mål så dags att köpa på mig fler aktier. Kanske med mer fokus på utdelning igen. Jag har på senare tiden försökt att placera i 50% tillväxt och 50% utdelning. Nu tänker jag mig gå tillbaka till rötterna igen och satsa på 80% utdelning och 20% tillväxt.

Vill gärna höra era tankar!

Är det åter igen goda tider? Alls som spelat finans vet vad jag menar och har ni inte gjort det så tycker jag ni ska göra det.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s