Omplacering i portflöjen

Äntligen skiftar jag ut nästan alla H&M aktier ur portföljen. De har legat på olika aktiekonton och jag har inte velat betala skatt men nu var vinsten så låg och utdelningen verkar inställd. Det hade varit bättre att sälja för flera år sedan men men…

Jag har också sålt av SSAB vilket varit en bättre affär.

Vad har jag köpt då? Skidresa, Airbnb, Cibus, XACT högutdelare, Streamify och Digital Realty Income. Tillväxt delen ska komma från Airbnb och Streamify kanske även Digital Realty Income. Cibus och XACT högutdelare är inköpt för utdelning. Jag har pengar kvar så finns möjlighet att göra fler köp och så har ju lönen kommit.

Vad tror ni om mina köp på långsikt, dvs ca 3år?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Omplacering i portflöjen

  1. Mackan skriver:

    Köp mera Xact Norden högutdelande som i år delar ut 4 gånger per år!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s