Aktieköp i Janari, för utebliven tilldelningvi IPO

Jag fick ingen tilldelning vid IPO för Streamify. Eftersom jag hade pengar liggande på iSK så fick det bli köp. Denna gång Cibus och G5 Entertainment, utdelning och tillväxt. Tänk på att detta inte är köptips och personligen så tycker jag mycket ser högt värderat ut. Eftersom jag är en långsiktig placerare typ livslång så försöker jag ignorera kortsiktiga värderingar. Lättare sagt än gjort! Jag borde ju ha lånat mig blodig i Mars 2020 och bara shoppat loss på börsen men det vågade jag inte då. Jag har tidigare handlat enbart på aktieutdelning och nu försöker jag lära mig att handla både utdelning och tillväxt. Vem vet om 10 år kanske nuvarande tillväxtbolag är de bolag med högst aktieutdelning.

Jag har mer aktieutdelning på väg, Klövern pref och SBB delar ut imorgon! Vad köper ni och tycker ni börsen ser högt värderad ut?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s