Köp för September lönen

Septemberlönen blev lite lägre än vanligt då jag hade några veckor ledigt mellan jobben. Tyvärr var jag mest sjuk och vabbade så mina storslagna planer fick ändras. Köp som gjordes var Xact högutdelare Norden och Stillfront. Stillfront är ett nytt bolag till portföljen som jag köpte med dålig tajming men jag vill ha mer tillväxt i portföljen. Dom är högt värderade på nuvarande kurs men har stora planer att öka omsättningen kommande år, går det vägen så kan det bli bra men jag kanske kom in för sent. Imorgon får jag utdelning från Tele 2 så det kommer in pengar trots allt. Oktober verkar också bli bra när det kommer till aktieutdelning. Jag har inte bestämt vad jag ska köpa men en 50/50 tillväxt och utdelning kan det bli. Portföljen som helhet går väldigt bra, kanske lite för bra?

Hur går det för er?

Glad höst!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s