Corona virus

Jag vill bara förtydliga att jag tycker Corona viruset är hemskt för de som drabbats. Ännu mest i Kina men spridningen av viruset kommer troligen fortsätta. Virusspridning är som ränta på ränta fast än mer effektiv. Jag är som många andra orolig att min familj och vänner ska smittas. Trots mediebevakning så känns informationen bristfällig. Om man litar på kinas lednings information så är man bra naiv.

Men börsen har inte känslor, känslor har man i relation till människor inte grafer kan vara bra att tänka på! I tidigare inlägg skrev jag om att effekterna av viruset var spännande. Nu måste det vara klart för alla att Kinas ekonomi är av betydelse och troligen kommer den inte avta.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s