Aktiemamman

https://www.expressen.se/dinapengar/aktier-och-bors/underskoterskan-roxanna-sakrar-framtiden-med-aktier/

Det finns en kvinna som kallar sig aktiemamman, tack Kalle för tipset. N på slutet mycket noga😀. Det är inte jag! Jag är äldre, akademiker och allmänt folkskygg. På mitt gamla jobb var jag med på några PR grejer, bilder och nån film. Filmen blev helt ok jag var beredd på skämskudden, de hade klippt rätt friskt dock! Men det kommer inte dyka upp photon på mig på bloggen.

Hursomhelst håller jag med om aktiemammans råd och imponeras av att hon vågar gå ut offentligt. Hon verkar ha insett att det visst går att påverka sin ekonomi, utan perfekta förutsättningar, kudos Aktiemamman…

Ber om ursäkt att jag länkar till Expressen. Men ibland står det tydligen bra och lärorika saker i den tidningen.

.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s