Direktavkastning

Jag har fortsatt att återinvestera aktieutdelning och endel nysparande har hamnat på börsen. Jag har fortfarande inte full kontroll över vad slutnotan för vattenläckan blir så en viss del av sparandet har hamnat på sparkontot. Men aktieutdelningen ser ut att öka fortare än planerat.

Så nästa år (2020) bör jag nå det siffermål jag satt upp vilket jag kan leva på men det är inte särskilt fett. Jag har tänkt att köra på som nu till årsskiftet 2020 sen får vi se!

Hur går det för er?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Direktavkastning

 1. nyttboende skriver:

  Hej, Kul se att du närmar dig ditt utdelningsmål! Jag kämpar också med att komma dit och dessutom få ihop pengar till lite annat, och ser ut ta några år till tyvärr.
  Men gäller bara kämpa på och spara så mkt man tycker man kan.

  Gilla

 2. Karl skriver:

  Hejsan, har nu plöjt igenom hela din blogg och tackar för intressant läsning! När du säger att du 2020 når ditt mål, är det då 250 000 kr i utdelning per år som du når?!

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Imponerande att du plöjt mina inlägg! Det stämmer och planen är att det ska räcka gott och väl men troligen kommer jag jobba vidare ett tag till eftersom jag vill det. Så jag fokuserar inte på sparandet lika mycket. Hur går det själv?

   Gilla

   • Karl skriver:

    Jodå det går framåt här med, når runt 75000 i utdelning i år så nu börjar det snurra fortare hoppas jag. Nåt jag kanske missat är hur gammal du är? Har räknat lite baklänges på dina inlägg o gjort några avstämningar men vore kul om du kunde skrivs ett inlägg med några år, portföljvärde samt utdelning. Är så inspirerande för en siffernörd som mig.

    Gilla

   • aktiemamma skriver:

    Bra jobbat! Jag vill vara anonym men lite kan jag avslöja. När jag började med bloggen var jag 30+ och nu har jag precis passerat 40. Ska se vilka inlägg jag kan få till framöver. Mvh

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s