562 miljoner i lottovinst…

Läste om ett par i 65års åldern som just kom hem till Örebro från semester och gick reda att de har vunnit 562miljoner kronor.

Tankarna satte direkt igång vad jag skulle göra i deras situation. Tanken svindlar! Lite skulle ju hamna på börsen, jag skulle vilja äga skog och bara ha kanske en gård. Några höns skulle jag vilja ha. Hyreshus kanske! Resa och bo på hotell. Något rejält projekt att investera i, skapa något beständigt och för framtiden!

Det skulle vara jobbigt att vinna så mycket pengar och undrar om jag skulle göra så stora förändringar och framförallt vilka…

Vad skulle ni göra?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 562 miljoner i lottovinst…

 1. Han skriver:

  1. Betala av samtliga skulder
  2. Skaffa det boende vi vill ha, där vi vill va
  3. Göra mina närmaste ekonomiskt oberoende
  4. Handla hela strumpor (utan hål)
  5. Göra en Tony Stark (billionaire, playboy, philantropist) och satsa pengar på forskning i framtidens lösningar på nutidens problem

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Låter som en bra plan!
   För mig är 1an avklarad. 2 blir väl en resa att hitta och familjen ska med. Strumpor, är det kostnaden som är boven😂? 5an låter bra även om jag inte känner till Tony Stark, får kolla upp honom så jag är förbered när jag vinner en massa pengar. Fast jag spelar ju knte🤔 Får unna mig ett par stumpor sålänge…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s