Snabb affär 

Gjorde en snabb affär i Alelion. Helt omöjligt att uttala förresten iallafall för en svensk. De tillverkar litium batterier till truckar och verkar få in ordrar och har spännande samarbeten på gång. Jag valde att hämta hem vinst. 

Nu har jag 33000 att shoppa nya aktier för. Funderar på Investor eller H&M eller liknande. Samtidigt är det lockande med snabbare affären som mina senaste affärer. För att få samma avkastning på utdelningsaktier behöver jag ca hundra femti tusen och tålamod. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Snabb affär 

 1. nonhosonno skriver:

  Grattis 🙂 Jag ökade lite i vecka och hoppas på fortsatt uppgång

  Gilla

 2. Aktiepappa skriver:

  Snyggt jobbat. Uppenbarligen klev jag av Alelion alldeles för tidigt. Fick så dålig tilldelning så det blev typ 584 kr i vinst trots att de steg 13 %.

  Gilla

 3. Aktiepappa skriver:

  Och heter de inte Alelion? Det är lättare att uttala det i alla fall.

  Gilla

 4. Aktiepappa skriver:

  Har du kvar vinsten så är HM rätt prisvärda nu. Själv har jag lite slagsida i portföljen och HM är inte det som ska köpas, även om jag är lockad…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s