Statusuppdatering

Utvecklingen av mina innehav har varit blygsam. Några raket, några surdegar och några plana innehav. Eftersom jag har så många aktier i min portfölj så får en raket eller surdeg inte så stort genomslag. Det blir bara mellanmjölk. Jag har gjort lite affärer i år vilket har försökt fortsätta med utdelningsvägen.

Det har gått bra jag har nu 76% täckning för en nivå som jag borde leva ok på. Jag hoppas nå full täckning om 3 år. Problemet är väl att när jag väl nått dit så kanske målet skjuts framåt. Mycket vill ha mer som det heter…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s