Hej vad det svänger

Upp som en sol och ner som en pannkaka…
Det gäller att inte låta humöret påverkas när börsen är som nu och inte gripas av panik. Själv försöker jag hålla mig lugn och inte logga in på banken lika frekvent som vid uppgångar. Jag kommer fortsätta med min strategi att satsa på högutdelare och göra kontinuerliga köp när jag har tillräckligt med pengar. Blir det en rejäl nedgång så kanske jag ökar belåningen på huset.
Hur går det för er andra där ute vad gör ni när börsen svänger.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s