Semesterbudget

Det som blivit dyrare än en vanlig månad på jobbet under semestern är att jag köpt kläder till mig och barnen. Några tusenlappar har gått till regnkläder, skor och annat nödvändigt och något onödigt. Jag hade också tänkt sälja lite barnkläder som vuxits ur.  Än har jag inte kommit till och det kanske blir så att jag ger bort istället. Det som däremot blir billigare är mat även om det inte känns så när man konkar på massvis av kassar från affären. När jag jobbar så blir det många uteluncher även om ambitionen är att ha med lunchlåda. Nöjen är däremot dyrare under semestern och det är väl tur annars vore det bra trist. 

Semestern har ändå varit underbar oftast. Det är lite intensivt med småbarn så man blir inte direkt utvilad. Men däremot så kan man ta sig en middagslur vilket man kanske inte gör utan barn.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s