Spar juli

Lagt undan 50% av lönen från den 25e. Jag s

kulle kunna lägga undan mer men det är ju semester så om pengarna inte går åt så lägger jag undan mer i augusti istället. Vi håller oss hemma om sommaren. Jag har inte riktigt förstått varför man ska utomlands under sommaren det gör man på vinterhalvåret om du frågar mig. Vi tänkte mest bada, göra små dagsturer, grilla, dricka drinkar, äta glass och ta dagen som den kommer. Jag brukar inte göra av med så mycket mer pengar än vad jag gör annars. Lite mer blir det men det kanske är 1000 lappen så det märks knappt.

Det

har inte blivit några mer köp sen mina 2 maersk aktier. Jag trodde börsen skulle gå ner mer men det har inte hänt än. Jag har köpordrar inlagda så om det  blir en nedgång så går de igenom.

Det är mycket oro nu i världen och ondska blandat mer idioti. Själv blir jag ledsen och oroar mig för barnens framtid.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s