Nu darrar det igen och halvårs avstämning

Greklands krisen har aldrig lösts nu är den på tapeten igen. Det finns risk med att handla med aktier men när alla är rädda det är då de riktiga möjligheterna finns. Själv har jag tänkt försöka hålla mig cool och köra på som vanligt mer eller mindre. Blir det en rejäl nedgång så köper jag mer till och med med lånade pengar.

Igår räknade jag ut vad jag erhållit i utdelning hittills i år. Jämfört med förra året så är det en 61% ökning. Det är motiverande. Jag har räknat med en 10% ökning men jag har haft en högre ökning varje år förutom det år jag köpte mitt hus. Men även de år som jag varit mammaledig så har ökningen av utdelningen varit högre än 10%. Förra året ökade direktavkastningen med 12% mot året innan.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s