Ökat preferensaktie

Denna gång Akelius på grund av utdelningen. Det kommer inte bli någon raket men för mig är direktavkastningen viktig. En liten post blev det, under de 26000 som jag sagt att jag minst ska investera åt gången. Nu börjar jag tumma på reglerna. Det kan vara ett dåligt tecken. Jag har satt upp regler för mig själv så att det ska bli lättare att ta beslut och fortsätta även när man tvivlar.

33kr mer i månaden i utdelning innan skatt. Alltid något, täcker kostnaden för 2 liter bensin. Det kommer jag iallafall 2,5 mil på med bilen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s