Nya placeringar

Eftersom collector gick så bra så testade jag att teckna fler nykomlingar. Alimak och Nordax. Alimak är redan sålt men Nordax har inte gått lika bra än sålänge. Jag tänkte avvakta till efter sommaren. Nu har jag även en del vinster i aktiedepån att kvittera så en liten förlust är inte hela världen. Jag är också intresserad av Capio även om det är en stor risk. Jag tror inte att vinst i välfärden kommer förbjudas. Det skulle ju innebära att många dagis, skolor, äldreboende, flyktingförläggningar, boende för ensamkommande flyktingbarn som idag gör vinster skulle drivas mer på ideell basis i framtiden. Jag tror inte att det skulle täcka efterfrågan tyvärr och många skulle lägga ner sin verksamhet. Det skulle kunna bli kaos och våra politiker har det ju jobbigt redan nu så frågan är om de vågar. Men risken finns ju där särskilt vid eventuellt nyval eller efter nästa val.

Vad tror ni är det värt risken?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s