Ändringar i portföljen

Jag stuvar om i portföljen och säljer PG och en del av 3M från min Isk.

Jag har köpt SAS pref och Klövern pref istället. Helt och hållet på utdelning. Jag måste upp i  direktavkastning om jag ska nå mitt utdelningsmål inom rimlig tid. Om jag kan komma upp i 5% avkastning så är jag hemma till nästa års utdelning. Då ingår återplacering av aktieutdelning och full placering av nysparande. Ska bli spännande och se hur det går.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s