Summering 2014

Det har på det stora hela gått bra ekonomiskt. 19,95% upp för portföljen hos Avanza. Tittar jag över de senaste 3 åren så är det upp 60,45% motiverande. Direktavkastning har ökat med 8% vilket är 2% under målet.  Inför 2015 så ska jag försöka omplacera i aktier med högre utdelning. Med bara 4,3% direktavkastning på hela investerade kapitalet så skulle jag nå mitt målet att teoretiskt kunna leva på utdelningen. Jag börjar med att omplacera i isk så att jag slipper allt för mycket skatt.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s