Statusuppdatering 2014

Det där med att vara mer aktiv bloggare gick ju inte så bra. I år har jag därför inte satt upp några sådana mål, känns lite meningslöst att sätta mål som jag vet att jag inte kommer klara av.

Däremot så har det gått över förväntan ekonomiskt. Summa 1 är nådd och fortsätter uppgången eller ligger still så når jag 2 också innan året är slut. Efter det är jag lite kluven vad jag ska göra så jag tänkte jag kanske ska konsumera mera. Sagt och gjort jag köpte nya trädgårdsmöbler vilket resulterat i packmaterial som ska till tippen och jag har fortfarande efter 1 vecka inte fått ihop allt. Då har jag ändå fått hjälp av en bebis och ett barn:)

Jag köpte dock en dammsugare som är fantastisk och som löser problem utan att skapa nya. Gav mig en ny käck slogan: Viss konsumtion hjälper medans annan stjälper.

Uppgången på aktiekontona ligger i år på +10,82 och direktavkastningen beräknas bli lite högre än tidigare beräkningar ca 64000 sek.

Annons
Detta inlägg publicerades i Direktavkastning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s