Trustbuddy och allmän ekonomiskt status

3 månader har gått och 5000 sek har ökat till 319,59 sek vilket är bra men inte fantastiskt. Jag kommer inte sätta in mer pengar.

Mitt aktieinnehav tuffar på och utdelningen ligger för tillfället ca 18% upp från förra året. Jag räknar med 10% ökning av utdelningen årligen genom att nyinvesteringar görs och att utdelningen förhoppningsvis ökar årligen. 415000kr kvar till 1a målet då jag tänkt bara återinvestera utdelningen. I skrivande stund känns det mer troligt att jag kanske minskar sparandet i aktier men det kommer bli svårt.

Har äntligen köpt bil jag höll mig inom budget och hoppas kunna köra mer eller mindre felfritt i 2år och ha värde kvar i bilen. Jag är nöjd med bilen men det är självklart trist att köpa något som jag räknar minskar 10000sek i värde årligen. Men jag är bilberoende…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s