En anledning till att undvika fonder

Har nu lagt in sälj uppdrag på de fonder jag vill bli av med. Fast nu stämmer inte riktigt utan det var förra veckan. Det mesta är nu sålt men inte allt det tar en himla tid. Nått att tänka på för den som anser att fonder är tryggare än att direkt äga aktier. Vi akut behov av dina investerade pengar så bör du räkna med 1 vecka innan du har de tillgängliga på ditt lönekonto eller liknande. I framtiden undviker jag fonder och köper egna aktier istället sen har jag alltid en buffert på ett sparkonto för att ha tillgängligt vid oförutsägbara utgifter och förutsägbara. För tillfället kommer jag behöva pengar till renoveringar av huset framöver samt en ny bil.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s