Våra skatter var tar dom vägen?

Den absolut högsta utgiften för de flesta svenskar är skatter. Ändå så verkar intresset om hur dessa skatter fördelas vara lågt. Konstigt tycker jag. Jag ska försöka att gräva lite i detta och se vad jag hittar. De källor jag tänkte använda mig av är scb.se, ekonomifakta.se samt kommuner och myndigheters hemsidor. Jag tänkte börja med sån som jag anser inte är välfärdens kärna dvs skola, vård, polis och försvar. Jag har några intressanta punkter att titta på sen tänkte jag lägga ihop dem och eventuellt föreslå alternativ fördelning av pengarna.

Jag tar tacksamt emot tips och länkar!

Annons
Detta inlägg publicerades i Skatter, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s