senaste nytt

Intresset för aktier minskar för mig lite när det går mindre bra. Min PA resources inv. har pendlat runt 0. Hade tänkte gå kort i den men fick hybris pga uppgången i början av året. Som sagt sälja är svårt! Senaste köp var H&M, skulle i efterhand haft lite is i magen och avvaktat. H&M har bra direktavk och bra tillväxt. Tillväxttakten kommer nog avta framöver men inget talar väl för att den ska bli neg? Om H&M kan vara lönsamma i småstäder i Sverige med kanske 30000inv varav marginell del målgrupp så talar allt för att de ska kunna vara det i jättestäder som seoul, beijing osv. Min hobbyanalys!

Framöver nu så ser jag fram emot utd. Konstaterar att mina aktier har varit bättre än bankboken:)

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s