Just nu tittar jag på är Pa Resources. Jag saknar oljebolag i min portfölj och volatila bolag skrämmer mig mindre nu än tidigare. Min tidigare moraliska ovilja mot oljebolag har grumlats det senaste året. Samvetet lindras av att jag inte kört så mycket bil den senaste tiden och att jag inte flygit utomlands på några år.

Alternativt köpa olja

Troligtvis så går oljepriset upp

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s