Pengar rullar in som det ska… och fåglarna kvittrar

Äntligen är utdelningssäsongen igång! April är en bra månad med vår, sol, fågelkvitter och aktieutdelning. Just nu känns det som börsen gått väl bra och ni som varit med ett tag på börsen vet att efter uppgång kommer nedgång. Jag har tidigare spekulerat i att den kommer till sommaren eller till hösten. Min strategi är att återinvestera utdelning på ISK och KF (kapitalförsäkring). Däremot aktieutdelning på aktiekontot går in på sparkonto och sparande från lön likaså.

Nedan ser ni aktieutdelningen historiskt, utveckling på mina konton samt nuvarande fördelnig av tillgångar. Som ni ser har jag redan efter Q1 mer i aktieutdelning än vad jag hade för hela året 2012. Ökningen 2014 beror främst på att jag utökade bolånet för att kunna teckna bolånet på Avanza men också att jag var mer fokuserad på aktieutdelning. Jag hade också löneökning men jag har inga siffror på hur mycket det påverkat min gissnning är att det varit positivt för utvecklingen men bara marginellt.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s