Nytt bolån 

Äntligen avanza bolån! Det är inte fejk men det gick inte snabbt att få igenom. Men tålamod är bra för en person som jobbar mot ekonomiskt oberoende att ha…

0,79% i ränta från 1,31%. Lägre vore svårt att få till. Jag har ytterligare några 100 lappar som jag kan dra in på utan att mitt liv blir sämre men för att spara mer än så så blir det mer utmanade och inget jag eftersträvar. Just nu snittar jag runt 60% i sparandegrad vilket är bra. Jag hade tänkt ligga runt 50% men det är roligare att shoppa aktier än andra prylar. Dessutom är inte mitt problem för få saker utan snarare alldeles för många. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s