Sparande i December

Blev noll kronor och inte ens någon utdelning att återinvestera. Anledningen är främst att jag hade lite räkningar för vår renovering att betala. Men det ska förhoppningsvis vara den sista större huskostnaden på ett tag nu.

Om det från januarilönen kommer in pengar på sparkonto eller börsen beror på läget framöver och om jag hittar något bolag som jag tror på. Närmast nu så kommer det in utdelningspengar den 7e. De planerar jag att återinvestera men i vad återkommer jag med.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s