Ondskan har slagit till

Jag är väldigt känslig av mig. Sådana här saker som nu skett i Paris igen gör mig ledsen och gråtfärdig. Det känns så   dumt och jag har ingen som helst förståelse över människor som gör sånt här. Då blir jag arg och rädd, men på vem och för vad…

Sen jag blivit mamma har jag oroat mig mer och blivit än mer känslig. Jag vet inte hur jag ska hantera all denna oro. Så när uttalande som det Romson (vice statsminister) kläcker ur sig då blir jag arg. Hon borde ta den oro och sorg detta resulterar i på allvar.

Liknande saker kommer troligen hända även här i Sverige. Men att gå runt och vara rädd hela tiden är ju inte konstruktivt eller ett bra sätt att leva.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s