Nytt köp

Pg fick åter plats i portföljen. Jag vill ha lite amerikanska bolag. Utdelningen har historiskt varit hög i bolaget men det är kanske inte heller någon tillväxtraket. Jag fortsätter med mina lite tråkiga bolag och ger mig aktieutdelning kontinuerligt. Jag gillar också kvartalsutdelning, det känns bra med spridning av utdelningar jämt över året.

Därför är jag sugen på någon aktie som delar ut i september. Tips mottages gärna.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt köp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s