Nya köp och affärer

Körde kort i net ent b. Blev en fin liten vinst på några procent men eftersom det var så lite pengar jag satsade så blev det inte mycket. Efter courtage blev det några hundralappar. Uppgången fortsatte så jag hade kunnat tjänat mer.

Har också köpt iar systems som jag tänkt behålla ett tag. Jag har följt bolaget ett tag men hoppade på nu. En liten summa chansar jag med.

Jag tycker det är svårt nu. Jag vill gärna ha utdelningsaktier med tillväxt och som är rimligt värderade. Jag försöker också sprida ut riskerna. Jag vill inte ha allt investerat i ett bolag eller en bransch, det känns för riskabelt. Jag gillar också att köpa det som är ute för tillfället och som är tråkigt och otrendigt. De bolag som jag tycker passar enligt mina kriterier börjar utgöra en väldigt stor andel av portföljen. Hur tänker ni runt detta?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s