Sålt Biogaia

Efter en bra utveckling på 51% bestämde jag mig för att sälja och säkra lite vinst. Jag funderar på att öka i unibet och i klövern preferensaktie. Lagt in köpordrar på nivåer lite lägre än idag.

Finns fler omplaceringar pågång. Återkommer med det framöver.

Efter några otrevliga fel med huset så kommer nysparande ske till buffertsparande. Jag tänker mig bygga upp en buffert igen på minst 50000. Just nu har jag bara ca 20000 i likvider. Det borde ta 2-3 månader sen kan jag göra nya köp. Blir det en rejäl nedgång så kommer nya köp göras ändå. Däremot så kommer aktieutdelning kunna användas till nya köp redan nu.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s