Spar April

Nu har lönen kommit och nya kronor kommit in för att investeras. Vad som ska köpas är osäkert just nu. Jag hade en plan men nu har börsen stigit så blev jag lite osäker, specifik aktie har ökat med runt 20sek på kort tid. Eventuellt så tar jag in nån ny aktie, avvaktar eller håller mig till planen. Återkommer med beslutet. Jag har iallafall möjlighet att göra 2 köp i juni a 26000 i skrivande stund lutar det mot ett köp och ett avvaktande.

I år kanske blir året då uttrycket ”sell in May stay away” stämmer. Då är det inte fel att ha lite likvider tillgängligt.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s