Ränta på ränta

Nu är snöbollen i rullning…

Allt går bra nu. Alla mina aktier ligger på plus. Till och med Ratos är på plus sidan.

Nu har nästan alla utdelningar för året kommunicerats och det känns bra. Mitt första utdelningsmål kommer att nås i år. Jag kommer inte att få utdelning nog i år men definitivt nästa år. Det saknas 2000sek på årsbasis och med 4% ränta så innebär det att jag måste investera ytterligare 50000. Med utdelningar och sparande så borde det kunna nås senast April.

Nästa mål blir att öka utdelningen på årsbasis med 43%. Om jag lyckas öka utdelningen med 10% per år så kommer jag nå dit 2020. Fram tills nu så har utdelningen ökat mer än så det flesta år och förhoppningsvis så fortsätter den utvecklingen framöver.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s