Fantastiskt Jullov

Vi har haft ett underbart jullov hela familjen. Umgåtts och haft det harmoniskt tillsammans. Nu är vi tillbaka till vardagen igen och rutiner med dagis, jobb, handla mat osv. Sen kom händelserna i Paris som gjort att förhoppningarna om framtiden känts dystra. När det gäller mänskligheten så verkar evolutionen inte gälla, men när jag ser mina barn så vet jag att det inte stämmer. Känns lite trist och jag har funderat mycket på hur och när jag ska våga kliva ur ekorrhjulet.

Hoppas ni har haft en underbar jul och nyår.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s