Utdelningstillväxt

Från 2008-2013 så har jag haft en tillväxt av utdelningen på ca 10%. Nått år hade jag 12%. Det är ganska bra jobbat med tanke på att jag har fått barn och köpt hus. 2014 hamnade jag på ca 8%. Hade jag inte köpt nyare bil så borde 10% ha nåtts. Inte illa då jag varit mammaledig och gjort omfattande renoveringar hemma.

Men för att nå mitt första mål för direktavkastning så räknar jag med 5år till. Det är för långt dit, jag behöver något delmål för att hålla motivationen igång. Frågan är vad…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s