Ekonomiskt oberoende genom aktier

Året som gått har gått sådär. Träffar har varit bull guld även om jag kanske sålde innan peak. Största missen än är nog pa resources som är ett sorgebarn. Misstag att ta med mig. Lyssna inte på så kallade experter.  Ska bli spännande att följa 2012. Jag räknar med 40% ekonomiskt oberoende. Alltå 60% ökning och jag skulle kunna teoretiskt leva på bara utdelningar. Kanske bra att tillägga att jag lever billigt! Vore kul om kalkylen överträffades.

 

God Jul

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s